Resväskor skapar rubriker

Gemensamt för de flesta resor, oavsett om de är inrikes eller utrikes, är att man i nästa alla fall har någon slags väska med sig. Det är ett sätt att få med sig sina saker från en plats till en annan. Det finns dock vissa saker som kan skapa oro kring resväskorna – hur de hanteras och vad som kan följa med hem efter resan.

En riktigt bra resväska rymmer allt man vill ha med sig på resan. Det är många saker som ska med och det sista man vill när man packar är att behöva välja bort saker för att de inte får plats. Lösningen är att redan innan resan införskaffa sig en resväska som lämpar sig för just sina önskemål. Om du ska resa imorgon, köp idag. Det är skillnad på resväska och resväska, det kommer du märka under resans gång. Kanske reser du lätt och vill ha en smidig och elegant resväska, eller är du personen som vill ta med halva garderoben även om du bara ska hälsa på kompisen som bor i grannstaden?

Kastade väskor och fripassagerare

Det finns en del saker som gör att man blir riktigt upprörd. En av dessa saker är när andra personer inte respekterar sina ägodelar och hanterar dem som skräp. Detta har man kunnat läsa om händer postpaket, men nu har det även kommit fram att resväskor blir dåligt hanterade av flygpersonal.

Väskorna studsar och snurrar runt på vägen ner för bandet  – Expressen

Ytterligare en faktor att hålla koll på kring resväskor är det här med vägglöss. De trivs i naturmaterial, så är du rädd för dem bör du välja en resväska i plast eller annat liknande material. Läs mer om vägglöss här.