Lyxigt boende på resan

Resande har många delar i sina resor som gör att det blir extra bekvämt. En del reser för äventyret medan andra gärna reser för upplevelsen. Att bo bekvämt är då ofta den som söker en upplevelse önskemål snarare än den äventyrslystna som kan sova på nästan vad som helst, var som helst. Det är då läge att fundera ut hur du kan uppnå den bekvämaste sömnen och boendet när du är ute på resa. Kan det vara att köpa nya reselakan som lockar och ger den där extra känslan av lyx.

Boenden på resan är ofta det som lockar mest när man är ute och reser, därför är det viktigt att hitta det perfekta boende och en del i det är att sova bekvämt och känna sig som hemma med en liten touch av lyx. Att ha med sig egna lakan på resan kan tyckas vara underligt för vissa, men har du någonsin kommit till ett hotell någon gång och haft känslan av att lakanen är gamla, sett fläckar eller känt odörer till och med? Eftersom man ofta inte är ensam så är det en del i lyxen att få sova i sina egna lyxiga sidenlakan.

Till och med camping går att göras bekvämt med rätt utrustning. Det kallas för att Glampa eller Glamping. Det är alltså att campa men att göra det glamoröst.

Glamping handlar inte om hårdföra överlevnadsprov, utan i stället om att få vila, njuta och läka i naturen. En del glampingplatser har mobiltäckning, wifi och tv, andra väljer helt bort yttervärlden för en liten stund. Tystnad, dofter, ren luft, stjärnhimmel och nuet i all sin prakt.(läs hela artikeln här)