Förväntningar på ett hotellrum

Att åka bort och bo på hotell är något som de flesta ser som något mycket avkopplande och oavsett standard och stjärnor på hotellet så har vi med oss vissa förväntningar på hur vi tycker det ska vara. Detta är något som vi vuxit upp men och något som alltid kommer att stanna kvar hos oss. För, bor man på hotell förväntar man sig att det ska vara städat, nybäddat och kanske en liten välkomnande chokladbit på huvudkudden för att få oss på det bästa humöret. Men, hur ser då våra förväntningar ut och vad borde vi kunna förvänta oss? För, oavsett om du söker på billiga hotell göteborg går du in med olika krav.

Att välja rätt

Det här med att vi snöar in oss på hur många stjärnor det är och hur mycket ett hotell kostar är något alldeles galet, men alldeles vanligt vi människor gör. Vi verka tro att bara för att det är ett billigt hotell så är det synonymt med ett dåligt och ett dyrare är synonymt med bra. Tyvärr är det inte så utan mycket handlar om läget samt bemötandet och vad man har för preferenser. Att gå efter ur många stjärnor hotellet har gör att du är ute och cyklar baklänges på helt fel väg.

  • Utgå från dig själv vad det är du vill ha ut från ett hotell: om det är läget eller en bra frukost.
  • Vill du ha det städat varje dag kan du ibland behöva säga till, detta på grund av miljömässiga skäl och inte av lathet
  • Personalen kan ibland vara a och o, så vill du vara på den mer säkra sidan om deras bemötande kan det vara en fin idé om du ringer och talar med hotellpersonalen innan för att känna av stämningen.

Om du nu låt säga ska till Göteborg så finns det många hotell att välja mellan och vilket du tycker är bäst är en smaksak. Vissa kanske älskar det nya Las Vegashotellet som byggts, medan andra föredrar något mer traditionellt som Hotell Eggers eller något romantiskt hotell som ligger i Majorna. Lycka till och tänk på att för att få dina förväntningar att inte bli fel är det bra att inte stressa.