Allsång på Skansen eller Liseberg?

Osäker på vad du ska göra i sommar? Då kommer vi göra valet desto svårare! Vad skulle du säga om en gruppresa med buss som tog dig till Skansen? Eller kanske till den envisa konkurrenten Liseberg? Båda har allsång, kändisar och roliga evenemang som både barn och vuxna uppskattar.  

På smalandsbussen.se kan man boka resor med buss, där ingår nämligen paketpriser så man kan få hela resan färdigplanerad och klar att bara njuta av. Det tycker vi är ett riktigt bra koncept. Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och låta Stockholm eller Göteborg hänföra dig och ditt sällskap. Eller vågar du åka själv? Kanske träffar du någon som blir början på en lång vänskap? Det här blir kanske en av de roligaste och mest prisvärda resor du kommer göra!

Stockholm eller Göteborg?

Rivaliteten mellan Stockholm och Göteborg bör man förstås ta med en viss nypa salt. Det finns ju fördelar med båda, och det är inte alltid lätt att välja! På Skansen är det Sanna Nielsen som leder publiken genom kvällens alla sånger, och på Liseberg är det Lotta Engberg som kör på sitt vanliga race för att utmana stockholmarna. Sanna Nielsen gav publiken lite skrämselhicka under förra året genom att luras lite glatt:

– Nu har det blivit dags för mig att lägga allsångshäftet på hyllan… För att sedan plocka fram det igen, säger hon från scenen. Expressen

Så vad blir det för dig och ditt gäng? Spana in paketpriesr och kör en härlig, solig (eller regnig) svemester i sommar, utan flyg och med massa roliga sällskap och evenemang! Vi önskar er en riktigt trevlig sommar.