Bed & breakfast

Tips om resor och boende

Shoppa kläder innan semestern

När vi åker iväg på semester så tänker de flesta av oss att vi kan shoppa med gott samvete. Och visst kan vi det. Detta då vi samlat ihop till en härlig resebudget som är pengar som vi ska göra av med. Men, hur vore det då inte om vi tog lite av dessa pengar, shoppade så vi såg kanon ut innan vi for iväg för att sedan ha chans att fylla vår resväska med spännande fynd i form av krukor, spännande inka-maskar eller vackra tyger som vi kan klä in bostaden med. Minnen i stället för ytterligare ett snyggt klädesplagg. Och, vad är roligast när du far till ett annat land: shoppa som du kan göra hemma, eller gå och besöka spännande katedraler som du kanske aldrig mer kommer att kunna gå in i? Ja, visst, det är upp till dig. Men, vi säger bara så här: surfa in på www.stylepit.se för att kolla det senaste utbudet av snygga kläder och för att kickstarta resan på topp. Du kommer tacka oss sedan för detta tips då du kommer vandra omkring snyggast på gatorna dit du ska och ha tid för annan än att hitta snygga kläder.

Tänk så här när det kommer till kläderna

  • Utgå från det land du ska till när du shoppar
  • Tänk på att mer neutrala luftiga kläder fungerar alltid
  • Svart drar åt sig värme så välj ljusare färger för att inte smälta bort
Vill du vara riktigt inne och het är det allra bästa att hålla koll på de riktigt stora designerna som florerar just nu. Det kan du enklast göra genom att sluga varje härligt modemagasin, eller om du befinner dig i Stockholm så kan du besöka Arkitekturmuseet för att spana in Jean Paul Gautierutställningen och se hans vackra skapelser. Helt klart ett besök som kommer få din shoppingnerv att rycka. Men, det allra viktigaste som du inte bör glömma på resan är att ha ett par solbrillor som sticker ut, en färgglad kimono samt ett par snygga sandaler du kan spatsera omkring med.
Hoppas du får en strålande resa och att du fått inspiration till köp och att inte shoppa snygga plagg på resan utan att vara förberedd genom att shoppa plaggen innan!