Bed & breakfast

Tips om resor och boende

Konferens i Göteborg i mars

Är du en av många som ska på Digikult i slutet av mars? Två år i rad har konferensen samlat kulturbranschen för diskussion kring digitaliseringen av kulturarvet och den 25 mars välkomnar vår nya kulturminister Alice Bah Kuhnke besökarna.

Konferens håller i år till på Wallenstamsalen på Göteborgs Stadsmuseum, någonting som dock kan tyckas lite tråkigt när det finns så många andra bra ställen att ha konferens på i Göteborg. Sök bara på konferens Göteborg så hittar du flera olika alternativ där du som besökare även kan nyttja spa och vinprovning. Nåväl. Detta ska säkerligen också gå bra. Dessutom kan ju du som väljer att åka till Göteborg för att gå på konferensen faktiskt välja ett eget boende som har mer än bara ett rum. Just tack vare digitaliseringen kan en ju faktiskt hitta mycket bra alternativ på nätet även fast man aldrig har besökt staden man ska till.

Kombinera konferens med turism

Om du under ditt besök till Göteborg även har tid över till annat får du inte missat att utforska staden. Staden har på den senaste tiden lockat allt fler turister och det gör ju även att statens utbud ökar. Läs gärna mer om ökningen i denna artikel från Expressens GT. Göteborg är Sveriges näst-största stad och har verkligen ett stort kulturarv, någonting du kan njuta av genom att boka in en guidad tur. Då får du in det mesta på en hel dag och har sett det absolut bästa staden har att erbjuda. Vill du har mer avslappnad underhållning men samtidigt lära dig någonting är Göteborgs hamntur en rekommendation. Har du familj är det även ett tips att låta de följa med på resan och låta de leka runt på Liseberg en dag. Fler bra tips om vad du kan göra på din resa till Göteborg hittar du här. Mer information om tider, kostnad och vägbeskrivning hittar du i Digikults pressmeddelande här.