Bed & breakfast

Tips om resor och boende

Det bästa av två världar

Svensk sommar. Skärgården. Smultron. Jordgubbar. Sill. Midsommar. Båt. Regn. Öl och snaps. Öppna landskap. Gyllene tider. Solnedgångar. Långa sommarkvällar. Värme. Bad. Den svenska sommaren är full med härligheter som vi alla borde njuta av. Alla de svenska årstiderna är vackra och har sin charm. Vi har verkligen en riktig höst, en riktig vår och en minst sagt riktig vinter. Men för vissa är vintern lite väl för riktig. Om vi bortser från den vackra vita snön och hur mysigt det är med kyla och snö kring jul finns det många nackdelar. Smaka på det! Slask. Snöblandat regn. Mörker. Oerhört mycket mörker. Regn. Och vintern är lång. Från oktober och ända till april kan du frysa och knappt hinna se solen något. Vi föreslår istället att du kortar av vintern genom att bo i en annan värld under delar av året – nämligen utomlands.

Mallorca

Sandstränder. Sol. Värme. Havet. Medelhavet. Vågornas brus. Tapas. Medelhavsmat. Oliver. Vin. Sangria. Solbränna. Bad. Annan kultur. Vänligt folk. Varma kvällar. Låter det som en dröm? Det är en dröm som kan bli sann. Mallorca är ett riktigt paradis för soldyrkaren med sitt fantastiska klimat, varma hav, vackra stränder och fina natur. Dessutom är kulturen väldigt gästvänlig och förstående mot turister som besökt ön och bosatt sig på den under årtionden. Utöver turiststråken finns det dessutom fantastiska dofter, smaker och upplevelser som väntar på den som har tid och ork. Läs gärna mer om det i denna artikel.

Många som åker till Mallorca blir kära och vill tillbaka, eller fastnar helt. För att få det bästa av två världar, både Sveriges årstider och Mallorcas sommarparadis rekommenderar vi att söka på ”köpa hus mallorca” och hitta drömläget. Ta gärna hjälp av en kunnig skandinavisk fastighetsmäklare, som den vi länkat, så kan du vara trygg i ditt köp och alltid få rätt hjälp.